In het zonnetje! Leen

Geachte MijnJoomla Forum lezers:

Er is mij gevraagd om een stukje tekst te schrijven waarom ik op dit forum rondbanjer.
Al hoewel ik eigenlijk niet zo'n goede prater ben.
Ik zal me eerst een beetje voorstellen en iets vertellen over mijn achtergrond, werkervaring etc.
Mijn naam is  Leendert van den Adel. (Helaas geen blauw bloed)
Ben geboren in Rotterdam en wel in het dorpje Heijplaat in het jaar 1957.
Daar met redelijk goed gevolg lagere school afgemaakt en in Rotterdam zelf vervolg opleiding LTS Elektromonteur gedaan.
Ik woon sinds 2011 weer lekker in Brabant. (Boxtel)
Mijn Hobby’s waren vroeger lezen/dammen en wij hadden vroeger ook een eigen gemaakte boot dus daar ging veel werk, onderhoud inzitten.

Tja mijn laatste hobby is dus dit werken achter de pc met grote monitor en de mogelijkheid om het weer te geven via mijn supergroot beeld tv als de ogen niet meer willen. Ook kijk ik graag Formule 1 race.
En zoals toen redelijk normaal was al op mijn 15e jaar aan het werk bij een elektrotechniek installatie bedrijf (van rietschoten en houwens ) ,3 dagen werken en 2 dagen mijn vervolg opleiding op hun kosten  afgemaakt. Daar diverse jaren gewerkt maar toen verder met andere banen in de Industrie wasserijen als onderhuids monteur.
Begonnen in Utrecht/Overvecht en later in Boxtel/Vught en vooral ook mee verhuizen met werk.
Daar begon al snel ook de techniek met computer besturingen binnen te komen en dat heeft mij  altijd geboeid dus zodra het kon thuis een afgedankte pc van mijn werk neergezet. Alles geprobeerd  eigen te maken en vooral  trachten uit te vinden hoe alles werkt, dus daar kwamen ook kleine programmeer dingen bij etc.
Maar zoals aan alles komt er een eind, de wasserij waar ik het laatst werkzaam was brandde in 2000 tot de grond toe af en het duurde vele jaren voordat hij herbouwd was, maar niet getreurd ik wou toch al jaren  als echte servicemonteur de weg op dus heb toen een baan aangeboden gekregen bij de Firma Polymark Wasserij Techniek en daar nog fijne jaren gewerkt tot mijn ziekte er in 2006 echt een eind aan maakte en sindsdien zit ik dus mijn dagen mede te vullen achter de Computer, vooral om de pc's van mijn familieleden d.m.v. hulp op afstand draaiend te houden.
Ook doe ik dat, omdat het mij echt boeide te proberen websites voor mezelf en forums voor familievragen te maken, de eerste  gemaakt  met Phorum 5 software en dat vond ik zo boeiend dat ik ook maar een eigen stukje domein heb gehuurd om al mijn brouwsels uit te testen en of dat echt werkte .
En na mijn eerste familie Forum ging ik verder opzoek naar uitdagingen en jawel toen nog me zelf in de wereld van Linux gestort vooral Ubuntu en alle gelijke daar aan omdat dat ook open source en gratis  was  en dat volg ik nog steeds d.m.v. van meerdere hard disk in mijn pc en nieuwste versie test ik met Virtualbox etc.
En ja toen liep ik ineens tegen allerlei blog programma’s aan zoals van Google en meer.
En ineens zag ik Joomla software  en dat sprak mij echt wel aan zag er niet al te moeilijk uit om mee te beginnen en zo leer ik me zelf steeds weer dingen op mijn manier aan.
Nu heb ik dus Joomla versie 2.5.9  en ben ook beetje bezig met de opvolger 3 .
Maar nu heb ik mijn plekje gevonden op dit forum en om eerlijk te zijn ook op andere forums
om vooral mijn eigen onkunde en foutjes zelf proberen op te lossen d.m.v van vraag en antwoorden op de forums.
En toen ik een mailtje kreeg dat Mijn Joomla Forum was opgericht dacht ik van kom waarom niet gelijk als een van de eerste gebruikers alles volgen en proberen anderen te helpen indien dat mogelijk is.
Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik ook wel eens te snel probeer te reageren op een vraag van iemand en er dan flink naast kan zitten .
Ook had ik een beetje plankenkoorts om in iemands probleem te duiken als dat gevraagd werd. (denk dan van als ik iets verkeerd doe wat dan)
Maar ik ben wel zo dat ik boeiende vragen probeer na te bootsen op mijn eigen pc of domein om zo het probleem te ontdekken en een oplossing te vinden en zoek dan gelijk op de achtergrond via google etc of er soort gelijke gevallen en oplossingen zijn.
En tot op heden lijkt het me aardig te lukken om overeind te blijven en uit reacties  blijkt toch ook wel dat het gewaardeerd wordt.
Verder zijn alle forum leden met  hun  vragen en opmerkingen ook goed bezig om anderen te helpen soort gelijke gevallen op te lossen.   
En ook lijkt en is de stemming op dit forum vriendelijk en ontspannen.
En ik hoop dat we met ze allen nog leuke en goede oplossingen kunnen aandragen.

 

Groetjes Leen.

logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop