In het zonnetje!

Beste Mijn Joomla Forum gebruikers,

Voordat ik jullie ga vertellen waarom ik voor Joomla en www.mijnjoomlaforum.nl heb gekozen wil ik me eerst even voorstellen, mijn naam is Cristina Mollá Moltó, Spaanse van geboorte en al 14 jaar in Nederland. Van beroep ben ik meubelstoffeerster en samen met mijn vriend mede-eigenaar van Drie Meubelambachten VOF. Onze huidige website www.driemeubelambachten.com is een aantal jaren geleden gemaakt en sinds twee jaar ben ik me in websites gaan verdiepen, en begon me af te vragen waarom we zo moeilijk te vinden waren en toen kwam ik tot de conclusie dat hij niet voldeed aan de Google Seo voorwaarden om goed gevonden te worden en hoog te scoren.


En juist omdat ik een eigen bedrijf heb is het dus heel belangrijk om goed gevonden te worden met google, daarom besloot ik vorig jaar onze website zelf te maken (deze is bijna af en zal binnenkort online zijn). Na heel veel zoeken, lezen en uitproberen kwam ik bij Wordpress en Joomla terecht, uiteindelijk koos ik voor Joomla. Daar zijn verschillende reden voor geweest, zoals de hoeveelheid templates, tutorials, extensions enz. De belangrijkste reden voor mij was hoe er wordt omgegaan met mensen in forums, bij andere web software (eerder genoemd) zijn de forums naar mijn mening ongelooflijk slecht. Het jammere/vervelende daarvan is dat men denkt of verwacht dat iedereen net zoveel kennis heeft van php, html, css als zij zelf, waardoor het niet prettig voelt om een vraag te stellen. Er zijn heel veel mensen met weinig kennis die hun eigen site willen beginnen en als je bij zo een forum komt en je wordt vervelend geholpen gebeurt het gauw dat je geen zin meer hebt om verder te gaan.


Joomla heeft verschillende forums, de ene beter dan de andere maar ik kan zeggen dat ik mij bij www.mijnjoomlaforum.nl helemaal thuis voel om het volgende : de omgang tussen de leden is erg fijn, ongeacht je kennis Alle leden zijn lekker bezig en behulpzaam, ik kijk graag meerdere keren per dag en als ik nieuwe topics lees, zijn ze al beantwoord! Ik leer er enorm van en word erg goed geholpen, de andere leden die helpen, geven ook ideeën om het eventueel anders te doen zodat mijn website beter wordt, dat is geweldig! Ik word niet zomaar "even" beantwoord maar het mee denken hoe je website beter kan zijn is erg fijn. Een antwoord geven is gemakkelijk en goed maar een antwoord krijgen waardoor je het gevoeld hebt dat je echt geholpen wordt is helemaal fantastisch. Ook iets wat ik erg handig vind is dat je zelf je topic kan sluiten als je klaar bent, maar ook weer openen als je nog toch iets te melden of te vragen hebt. Hoef je niet te vragen om de topic te sluiten en als het nodig is weer een andere topic te maken.

Mijn conclusie is als je een forum zoekt waar je serieus genomen wilt worden, goed en geholpen hoef je je niet bij verschillende forums aan te melden. Kom naar www.mijnjoomlaforum.nl, stel je even voor in het forum en wees niet "bang" om je vragen te stellen want ze helpen je echt en goed ook!

 

Veel plezier op het forum en tot gauw,

 

Cristina

logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop