Allereerst natuurlijk van harte welkom op onze website 'Mijn joomla Forum'.

Op ‘Mijn Joomla Forum’ helpen wij elkaar graag met het beantwoorden van vragen over de installatie, werking en het onderhoud van het CMS Joomla! En de daarbij behorende extensies.

Onze enthousiaste vrijwilligers steunen ons motto: Help elkaar en leer van elkaar!

 

Onze doelstelling is dat u als Joomla gebruiker geholpen wordt door andere Joomla gebruikers en visa versa.

Dit hopen wij te bereiken door aan u te vragen zo veel mogelijk feedback te geven indien u met uw vraag/probleem geholpen bent waarna u uw topic zelf kunt sluiten en de status "opgelost" kunt geven. Uw feedback is van wezenlijk belang voor andere bezoekers omdat zij daaraan kunnen zien of een advies of tip daadwerkelijk tot een oplossing geleid heeft.
Heeft u zelf veel kennis van de onderwerpen en weet u een oplossing voor een vraagstuk? We zouden het heel erg waarderen indien u uw kennis beschikbaar stelt voor de ander en gaat helpen.

Buiten een forum bieden wij u uiteraard nieuws aan gerelateerd aan Joomla. Daarnaast zullen er in de nabije toekomst uitbreidingen volgen.

Mocht u ook de Joomla! Open Source Community willen steunen, dan kunt u dit doen door allereerst op dit forum aanwezig te zijn en anderen verder te helpen, lid te worden van het ‘Mijn Joomla Forum’ moderator team of een donatie te doen.

Veel plezier op ‘Mijn Joomla Forum’!

logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop