Download Joomla

Mijn Joomla Forum DownloadsU bevind zich hier op de download sectie van MijnJoomlaForum. Hier kunt u volledige Joomla versies downloaden alsmede update pakketten. Ook vindt u hier taalbestanden en downloads van de meest belangrijke extensies.

De volledige download versie van Joomla bevat tevens voorbeelddata. U heeft de keuze tijdens het installeren deze wel of niet te installeren. Bent u een beginnende Joomla gebruiker, dan adviseren wij u van deze data gebruik te maken. Er wordt dan content geïnstalleerd met voorbeeld menu's. Op deze wijze leert u hoe Joomla werkt en hoe Joomla opgebouwd kan worden.

Belangrijk!

In verband met de veiligheid van uw website adviseren wij u altijd de laatste Joomla versie te gebruiken. Dit geldt ook voor de Joomla uitbreidingen (extensies/componenten/plugins en modules). Het Joomla project team komt namelijk geregeld met nieuwe versies van Joomla waar verbeteringen in zitten, maar ook waar veiligheids patches inzitten. Hackers zitten niet stil, dus Joomla natuurlijk ook niet.

Wij van het MijnJoomlaForum team wensen u veel plezier met uw Joomla website. Heeft u vragen dan kunt u gebruik maken van ons forum. Om op ons forum te komen, klikt u in het menu boven in uw scherm op "forum".

 

logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop