Welkom op de vernieuwde website van MijnJoomlaForum

welkom nieuwe website mijnjoomlaforumWas het een verrassing toen je zojuist onze website bezocht? Wij hopen dat deze verrrassing positief was! Ja ook voor ons werd het tijd de website alsmede het forum te moderniseren.


De tijd staat niet stil, dus dat kunnen wij natuurlijk ook niet doen.

Wat is er veranderd?

Voor de bezoeker is eigenlijk niet zoveel veranderd. We hebben nog steeds onze website waar de nieuwstjes op vermeld worden, waar je de laatste versie van Joomla kunt downloaden, waar je tutorials kunt vinden en waar je om hulp kunt vragen, ons forum.

Maar er zijn natuurlijk heel veel verbeteringen aangebracht. Zo maken we nu gebruik van het https protocol. Jouw gegevens zijn vanaf nu versleuteld en dus veilig bij ons. Ook zijn we overgestapt naar een ander forum-component welke beter geïntegreerd is in Joomla. Natuurlijk kon het jasje, het uiterlijk, ook niet achterblijven en heeft het geheel een moderne "look" gekregen.

Wij hopen dat jullie je thuis zullen voelen hier op ons nieuwe forum. Hebben jullie vragen en/of suggesties, dan kun je dat altijd melden op ons forum: klik hier. Ps lees dat topic sowieso. We hebben namelijk een verzoek aan jullie.

Met vriendelijke groet

Het MijnJoomlaForum Team

logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop