Joomla 2.5.28 laatste update uitgegeven...

Joomla 2.5 end of lifeJoomla heeft d.d. 10 december de laatste update vrijgegeven voor de Joomla 2.5 serie en wel de 2.5.28. Al geruime tijd heeft het Joomla Project team aangegeven te stoppen met ondersteuning van de 2.5 serie. Dit betekent dat er geen bugfixes meer komen alsmede verbeteringen en veiligheids releases.

U heeft een Joomla 2.5 website en wat betekent dit dan voor u?

Geen zorgen. Uw website blijft het gewoon doen. Maar wij adviseren u wel zo snel mogelijk te upgraden naar de Joomla serie 3.x. Zo blijft u profiteren van de voordelen van Joomla welke meekomen met de updates.

Updaten naar Joomla 2.5.28 kunt u op eenvoudige wijze doen via de update manager in de backend van Joomla. De update bestanden alsmede de volledige versie inclusief taalbestanden kunt u ook hier downloaden:

Volledige versie inclusief taalbestanden: klik hier

Update pakketten: klik hier

Upgraden:

Het wordt tijd indien u beschikt over een Joomla 2.5 versie dat u gaat upgraden indien u dat nog niet gedaan heeft. Belangrijk is dat u een stappenplan volgt om problemen te voorkomen. We hebben een stappenplan voor u gemaakt om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het is niet moeilijk te upgraden maar u dient wel deze stappenplan nauwlettend te volgen.

Een handleiding hoe u kunt upgraden kunt u hier vinden: klik hier

 

logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop