Skip to main content

Vraag Forum regels

  • Renata
  • Renata's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Voor al uw webdesign, professioneel en betaalbaar
Meer
7 jaren 2 maanden geleden - 7 jaren 2 maanden geleden #15563 door Renata
Forum regels werd gestart door Renata
Welkom bij MijnJoomlaForum!

Wij hopen dat jullie je thuis zullen voelen op ons forum! Om ervoor te zorgen dat het overzichtelijk, leuk en gezellig blijft zijn er regels nodig. Neem even tijd om ze door te nemen. Veel plezier op ons forum!

Forum Regels:

1. Verzend geen Onnodige Private Messages met betrekking tot support, zet je vragen/requests in het juiste forum. Misbruik van het Berichten Systeem kan leiden tot het verwijderen van je account.

2. Slechts één account per persoon is toegestaan.

3. Zorg er voor dat je berichten on-topic zijn.

4. Alle berichten moeten worden geplaatst in het Nederlands.

5. Doe je niet voor als iemand anders of vertegenwoordig iemand anders. Je account zal worden verwijderd bij overtreding van deze regel.

6. Bespreek geen illegale zaken. Zorg ervoor dat wij juridisch geen problemen krijgen.

7. Controleer eerst of jouw vraag al behandeld is in de forums. Gebruik de zoekfunktie.

8. Plaats je vraag/opmerking in het juiste forum. Berichten die niet in het goede forum staan zullen worden verplaatst. Stel je vraag in één forum en niet in meerdere fora tegelijk.

9. Zorg dat je de hele inhoud kent van het forumbericht voordat je jouw antwoord toevoegt.

10. Gebruik je eigen bewoordingen. Indien je tekst van een ander gebruikt, quote die dan, met bronvermelding. Plagiaat is onethisch en illegaal in vele landen.

11. Kies een passende tekst voor het onderwerp. Probeer je vraag/opmerking kort samen te vatten in het onderwerp. Herhaal het onderwerp van je bericht in het bericht zelf als dat je bericht duidelijker maakt. Plaats niet alles in HOOFDLETTERS en schrijf geen onwaarheden om alleen maar aandacht te krijgen. Een voorbeeld van een verkeerd geformuleerd onderwerp is: "HELP MIJ". Een goed onderwerp zou kunnen zijn: "Plaatje invoegen in tekst lukt niet".
Zorg voor een zo volledig mogelijk bericht, zodat we jou het beste kunnen helpen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld de inhoud van logfiles, schermafdrukken etcetera toevoegen. Niemand kan je helpen als je niet voldoende gegevens vermeld.

12. Gebruik geen zinloze berichten zoals een bericht van 1 regel om jouw bericht weer bovenaan in de lijst te krijgen.

13. Bedankt de mensen die jou helpen. Een bevestiging van een werkende oplossing is ook zinvol voor andere lezers. Iedereen die is geholpen op dit forum wordt uitgenodigd om ook andere te helpen.

14. Voeg geen links toe naar Adult content of sexueel getinte websites of ander aanstootgevend materiaal. Elk bericht met dergelijke links zal worden verwijderd en de persoon die het bericht heeft geplaatst zal een waarschuwing krijgen.

15. Zet script codes altijd tussen de code tags! Voorbeeld (zonder spatie) [code ] script [ /code].

16. Ondertekening (signatures)
Stel je ondertekening in bij je Profiel en niet telkens handmatig per bericht.
De ondetekening mag geen afbeeldingen bevatten.
De ondertekening mag geen reclame, verkoopinformatie, productgegevens etc. bevatten
Een link naar een bedrijf met een korte beschrijving van het bedrijf mag echter wel mits ook het inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel is vermeld.
De ondertekening mag twee smilies of één animated smiley bevatten.
De ondertekening mag twee aanklikbare links bevatten; URL's of mailto's.
De URL's mogen alleen exacte URLS zijn. Dus geen Kijk hier
De ondertekening mag met twee verschillende kleuren zijn opgebouwd. De hyperlink kleur is centraal ingesteld en wordt niet meegeteld.
De maximale fontgrootte in de ondertekening is "normal".
De ondertekening mag uit maximaal 4 regels bestaan.
De ondertekening mag geen links bevatten naar andere berichten in dit forum.
De ondertekening is jouw ondertekening. Deze is dus niet te koop of te huur.
Ondertekeningen die een belediging voor ons, onze leden of het team zijn, zijn niet toegestaan.
Wij behouden ons het recht voor te vragen om een ondertekening aan te passen of te verwijderen, zonder opgaaf van reden.

17. Algemeen
Houd je berichten beschaafd en vriendelijk. Opbouwende kritiek is welkom, maar beledigingen naar andere leden of de beheerders en moderatoren worden niet toegestaan. Onbeschoft taalgebruik wordt niet getolereerd.
Het plaatsen van commerciële advertenties is niet toegestaan. Elk bericht dat lijkt op een advertentie of spam kan en zal worden verwijderd. GEEN SPAM - GEEN RECLAME.
Dit Forum is niet de plaats om met iemand in discussie te gaan over onderwerpen die niets te maken hebben met de doelstelling van dit forum. Los deze problemen buiten het forum op.
Als een bericht naar jouw mening een overtreding van bovenstaande regels is, meld dat dan aan de moderatoren. Gebruik daarvoor de link onder het bericht.
Indien je jezelf niet aan bovenstaande regels houdt, kan dat leiden tot het aanpassen of verwijderen van je bericht. Wij behouden ons het recht voor om gebruikers de toegang tot dit forum te ontzeggen. Wij behouden ons het recht voor deze regels aan te passen indien wij dat nodig achten.

ResponsiveWebsiteMaken.nl , onderdeel van 1place4ads voor het maken van professionele onderscheidende websites, hosting van uw website, domeinnamen en website onderhoud. Alles onder 1 dak!
KvK nr.: 51546418
Laatst bewerkt 7 jaren 2 maanden geleden doorRenata.
Onderwerp is gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.360 seconden
Gemaakt door Kunena