Skip to main content

Vraag Joomla 3.0 held gezocht

  • Larton
  • Larton's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
10 jaren 6 maanden geleden #6263 door Larton
Joomla 3.0 held gezocht werd gestart door Larton
Beste Joomla fans,

Mijn idee is om gebruikte auto-onderdelen uit het buitenland te verkopen binnen Nederland. Hiervoor is reeds een site gemaakt met Joomla 3.0, met een custom component. Hierop is de 1e XML (vanuit een ander bedrijf) al gemaakt. Nu moeten nog een 2e en 3e XML feed en tevens aanpassingen aan de 1e gemaakt worden. Tevens dient de backend, webshop, aanvraagformulier, enkele wijzigingen in de front end en eenvoudige SEO gemaakt te worden. De complete lijst met werkzaamheden kan op de volgende locatie gevonden worden: docs.google.com/document/d/1NGxAarmi5UrO...7ss/edit?usp=sharing

Ik zoek iemand die dit binnen 3 weken voor me kan maken binnen mijn budget van 1500 Euro (inclusief BTW indien BTW berekend wordt). Ondertussen weet ik dat voor bedrijven het niet de moeite waard is vanwege de uren die erin gestoken moeten worden. Voor b.v. een student of iemand die werkeloos is kan het een prima klus zijn.

De gebruikershandleiding voor de 1e feed is te vinden op de volgende locatie: docs.google.com/file/d/0B3P06Eu6oAIrVnJl...Wkk/edit?usp=sharing

Mocht je de klus te groot vinden en alleen binnen korte tijd (een week) de 1e feed willen maken dan hoor ik het ook graag.

Groeten,

Rudy
Onderwerp is gesloten.
Meer
10 jaren 6 maanden geleden #6300 door Arjan
Beantwoord door Arjan in topic Re: Joomla 3.0 held gezocht
Geen idee of iemand al een reactie heeft gegeven maar ik wil eerst wel eens je xml bestand bekijken voor dat ik verder iets zeg.
Al het andere is geen probleem maar ik hik nog tegen het xml bestand aan.

Via pm mag natuurlijk ook en anders via info@ en het onderstaande website adres zonder de http://www.

Lekker ontspannen mensen helpen met hun website problemen.
Onderwerp is gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.352 seconden
Gemaakt door Kunena