Skip to main content

Vraag Virtuemart verschijnt niet in de lijst met componenten

  • wiggertp
  • wiggertp's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
  • Niet geschoten is altijd mis
Meer
9 jaren 10 maanden geleden #8903 door wiggertp
Hallo Leen,

weet niet precies wat je bedoeld maar ik kan als ik inlog , gewoon bij de database komen.

Groet wiggert
Onderwerp is gesloten.
  • Leen
  • Leen's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Geen zorgen voor de dag van morgen
Meer
9 jaren 10 maanden geleden #8904 door Leen
Hallo wiggert,
:offtopic_happy:
Sorry was even weg
:ontopic:
ik kan niet goed uitleggen ik werk zelf niet met plesk maar vond oude handleiding en daar stond dit in .
"6.2 Hoe benader ik phpMyAdmin?
Wanneer u phpMyAdmin wilt benaderen, klikt u in Plesk op de naam van
de database en volgens op DB WebAdmin. Hiermee zal phpMyAdmin in
een pop-up verschijnen. Mocht deze niet verschijnen, dient u uw browser
instellingen te controleren op hoe deze omgaat met pop-ups."
misschien help dit je iets verder en anders kan je denk ik ook wel
hun een mailtje of live chat doen met de vraag hoe je bij hun je database kan bewerken/benaderen.

M.v.g Leen
Onderwerp is gesloten.
  • wiggertp
  • wiggertp's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
  • Niet geschoten is altijd mis
Meer
9 jaren 10 maanden geleden #8905 door wiggertp
Hallo leen
Kijk hier is het, maar alles staat goed?
Onderwerp is gesloten.
  • Leen
  • Leen's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Geen zorgen voor de dag van morgen
Meer
9 jaren 10 maanden geleden #8906 door Leen
ja zie het wat je nu nog kan doen is dan kijken of
xxxxx_menu in jou database ook dat 10023 id nummer heb
zoals ik geprobeerd heb met dat filmpje te laten zien.
en anders misschien nog eens proberen de virtuamart opnieuw te installeren als je dat al niet gedaan heb.
als je deze eerst weg wil hebben kan je
in Extensiebeheer: Beheren daar in zoek veld virtuemart typen
dan alles selecteren en rechts boven in op  deinstalleren klikken

M.v.g Leen
Onderwerp is gesloten.
  • wiggertp
  • wiggertp's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
  • Niet geschoten is altijd mis
Meer
9 jaren 10 maanden geleden #8907 door wiggertp
Hallo Leen,

Ik ga de vm opnieuw installeren, je hoort van me of het gelukt is.

groet Wiggert
Onderwerp is gesloten.
  • wiggertp
  • wiggertp's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
  • Niet geschoten is altijd mis
Meer
9 jaren 10 maanden geleden #8908 door wiggertp
Hallo Leen,

Kijk alles werkt!  ondanks foutmelding zie bijlagen.Weet niet of ik daar nog wat mee moet doen?
Maar wederom heel erg bedankt voor de lessen in joomla, ik weet weer wat meer. :bravo:

Groet Wiggert
Onderwerp is gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.375 seconden
Gemaakt door Kunena