Skip to main content

Vraag Na Akeeba Restore (localhost) geen artikelen te wijzigen of maken

  • RonP
  • RonP's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
11 jaren 1 maand geleden #3806 door RonP
Een goede dag,
Vandaag weer eens een restore op de localhost (Xampp) geplaatst m.b.v. Akeeba, alles goed verlopen totdat....
Na inloggen bleek ik GEEN artikel te kunnen maken / wijzigen maar het "slotje" werd ervoor geplaatst. Inchecken zorgde ervoor dat slotje weer wegging maar verder niets te doen
Toen gekeken bij Bewerk Profiel en ik kreeg daar de melding:

500 - Er deed zich een fout voor.
View is niet gevonden [name, type, prefix]: admin, html, adminView


Ik maak gebruik van de meest recente Akeeba Backup Core 3.7.4 (2013-03-15) en de laatste Kickstart files (3.6.0)
Aanmaken van een nieuwe gebruiker werkt ook niet, het optimaliseren / repareren van de tabellen (via MySql) geeft ook geen oplossing.
De backup is ook gemaakt met Akeeba, van mijn provider die met Windows IIS server werkt

Enig idee waar ik een oplossing hiervoor kan vinden?
Groet,

Ron
Onderwerp is gesloten.
Meer
11 jaren 1 maand geleden #3807 door Ron
Hallo Ron,

deze foutmelding heb ik zelf nog nooit gehad.

Vandaar dat ik ben gaan zoeken via google en ik kwam bij het volgende terecht.

www.cmsmind.com/joomla-view-not-found-error-message/

Het is niet de exacte foutmelding !!

Maar misschien dat je daar info uit kan halen en zo het probleem kan oplossen.

Succes ermee.

Groeten Ron :)

Bent u opzoek naar een een Hotel in Sauerland voor uw motor, Fiets en wandelvakantie dan zit u bij Hotel Landgasthof Grevenstein op het juiste adres!
Handelsregister-Nr: HRA6354 Amtsgericht: Arnsberg
Onderwerp is gesloten.
  • Leen
  • Leen's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Geen zorgen voor de dag van morgen
Meer
11 jaren 1 maand geleden #3810 door Leen
Goedendag RonP; :)
Heb je deze al eens bekeken?.
Joomla 2.5 / slotje bij artikel of module wil niet weg

M.v.g Leen
Onderwerp is gesloten.
  • RonP
  • RonP's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
11 jaren 1 maand geleden #3840 door RonP
Leen en Ron,
Bedankt voor jullie reacties maar de oplossing zit er net tussen.
Ik denk dat ik he moet gaan zoeken in de XAMPP versie, ik werk nu met 1.7.3 en ga verder met Xampp 1.7.7. Nieuwere versies geven installatie problemen bij mij.
Ik ben dus nog wel even zoet met deze grap.

Ron
Onderwerp is gesloten.
Meer
11 jaren 1 maand geleden #3844 door Ron
Hallo Ronp,

naast de 500 melding krijg je nog andere fouten?

Je kan nog foutopsporing aanzetten (zie afbeelding) en kijken of je dan meer fouten ziet.

Groeten Ron :)

Bent u opzoek naar een een Hotel in Sauerland voor uw motor, Fiets en wandelvakantie dan zit u bij Hotel Landgasthof Grevenstein op het juiste adres!
Handelsregister-Nr: HRA6354 Amtsgericht: Arnsberg
Onderwerp is gesloten.
  • Leen
  • Leen's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Geen zorgen voor de dag van morgen
Meer
11 jaren 1 maand geleden #3846 door Leen
Hallo RonP.
En ik draai inmiddels xampp V.3.1.0.3.1.0.
alleen is mijn php versie op pc hoger dan bij mijn
hosting bedrijf starthosting.
dus met backup met akeeba krijg ik waarschuwing als ik
een backup van database wil doen.(zie plaatje)
maar verder merk ik daar geen gevolgen van tot nu toe

M.v.g Leen
Onderwerp is gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.403 seconden
Gemaakt door Kunena