Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
12 jan 2019
Diverse hosters zijn van PHP 5.x.x en PHP 7.x.x automatisch overgeschakeld naar PHP 7.3.x. Als je Joomla website en de gebruikte extensies (componenten, plugins en modules) niet up-to-date zijn kan hierdoor je website niet meer werken.
Lees meer...
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Falang problem, ?mode=send

Falang problem, ?mode=send 4 jaren 8 maanden geleden #1

  • pridder
  • pridder's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Berichten: 2
  • Ontvangen bedankjes 0
Ik heb een probleem in mijn joomla site met Falang. Tijdens het vertalen ging het nog goed maar nu ik klaar ben werkt van Duits naar Nederlands niet meer. Op Home kan ik op de vlaggetjes klikken en wisselt hij van taal, op alle andere pagina's, als ik op het vlaggetje wil klikken staat er achter de link ?mode=send en werkt de link ook niet. Kan iemand helpen aub??!!

http://www.hotelkameleon.de/jupgrade/index.php/nl/
Joomla 3.3.6
Plugin taal en Falang zijn geactiveerd

Hartelijk dank voor de hulp!

Peter

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Falang problem, ?mode=send 4 jaren 8 maanden geleden #2

  • Leen
  • Leen's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Geen zorgen voor de dag van morgen
  • Berichten: 3909
  • Karma: 2
  • Ontvangen bedankjes 105
Hallo Peter,
Allereerst maar Namens het gehele Mijnjoomlaforum team hartelijk welkom op het forum..
Nu weet ik niet maar kan het iets te maken hebben met sh404sef
gebruik je dat op de site ?
Ik lees ergens in een sh404sef changelog dat er ooit (lang geleden)problemen waren met Falang misschien speelt dat nog steeds
of het is een andere conflict met een plug in ?
bv faceboek of weerbericht etc je zou alle extra plug-ins en of modules eens een voor een uit kunnen zetten en testen ?
M.v.g Leen

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Falang problem, ?mode=send 4 jaren 8 maanden geleden #3

  • pridder
  • pridder's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Berichten: 2
  • Ontvangen bedankjes 0
Hallo Leen, Bedankt voor je snelle antwoord en het heeft nog geholpen ook. Het lag dus aan de Mailchimp nieuwsbrief module. Die heb ik er dus maar afgegooid, op zoek naar iets anders.

Hartelijk dank en fijne feestdagen.

Peter

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Falang problem, ?mode=send 4 jaren 8 maanden geleden #4

  • Leen
  • Leen's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Geen zorgen voor de dag van morgen
  • Berichten: 3909
  • Karma: 2
  • Ontvangen bedankjes 105
Hallo Peter,
Ja vaak/soms is het zoiets.
Graag gedaan  en fijne feestdagen.
Als je wil mag je deze topic op opgelost zetten mocht je dat nog niet gedaan hebben.
als goed is staat de knop opgelost onder je  eerste bericht
M.v.g Leen

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Laast bewerkt: door Leen.
  • Pagina:
  • 1
Tijd voor maken pagina: 0.463 seconden
Gemaakt door Kunena
logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop