Skip to main content

MijnJoomlaForum oplossing voor al uw vragen!

Mijn Joomla Forum help

Op MijnJoomlaForum Help kunt u vele handleidingen vinden met betrekking tot Joomla. Wij hebben geprobeerd dit zo overzichtelijk mogelijk te maken voor u. Verder vindt u ook video's gemaakt door Mindert Aardema van Netspecialist. Deze zijn duidelijk en laten u visueel zien hoe u bepaalde handelingen moet verrichten. Natuurlijk kunt u altijd gebruik maken van ons forum voor uw hulpvragen.

Heeft u nog tips of wilt u zelf een handleiding maken? Dat zouden we heel erg op prijs stellen. Alleen met uw hulp kunnen we van deze hulp website de meest complete naslag werk maken van Joomla! U kunt contact met ons opnemen door gebruikmaking van ons

Komt u er niet uit? Heeft u vragen? In dit geval kunt u gebruik maken van ons forum . Er zijn altijd leden daar bereid u te helpen. U dient uzelf wel daar te registreren indien u dat nog niet gedaan heeft.

Belangrijk! MijnJoomlaForum accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor nadelige gevolgen welke zouden kunnen voortvloeien uit het volgen van deze handleidingen. Iedere aansprakelijkheid wijzen wij bij voorbaat van de hand. Volgen van onze handleidingen doet u uitsluitend op uw eigen risico.

Joomla logoDe naam Joomla!

De naam is de Engelse fonetische spelling van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Het wordt uitgesproken als: djoemla.

Wat is Joomla?

Joomla! is een bekroond vrij Content Management Systeem (CMS) wat vrij vertaald betekent: inhoud beheer systeem. Joomla! is geschreven in  en maakt gebruik van een  database.

Het bovenstaande klinkt heftig maar dat is het niet. Indien u gebruik maakt van dit systeem heeft u namelijk geen kennis nodig van php of andere ingewikkelde script-talen, maar kunt u via een gebruikersvriendelijke interface uw website op een eenvoudige wijze beheren en aanpassen aan uw wensen.

Hoe werkt Joomla?