Postheader H2 veranderen in H1

Voor SEF/SEO zoekmachine optimalisatie  is het beter de titels van artikelen tussen de h1 tags te zetten. Artisteer zet het helaas standaard tussen h2 tags.

Hieronder uitleg hoe dit te veranderen op een live website bij templates gemaakt door Artisteer 4.1 of hoger:

  1. Ga met behulp van een ftp client naar je server: root > Jouw template > functions.php;
  2. Download dit document;
  3. Maak voor de zekerheid een reserve kopie van dit document;
  4. Open dit document met kladblok of Notepad++. Gebruik GEEN andere als kladblok zoals Microsoft word, daar met kladblok of Notepad++ je pure platte tekst genereert wat met Microsoft word of andere programma's zeker niet het geval is!
  5. Download nu het volgende ZIP bestand en pak deze uit. Open dan dit document met kladblok. Hierin vindt u het script welke u moet vinden en vervangen op het document functions.php:
   {jd_file file==2}

Wijzig dus functions.php, niet het zojuist gedownloade document. Het zojuist gedownloade document dient puur als hulp om het juiste script te vinden en te vervangen op de functions.php!

Nadat u het script aangepast heeft op functions.php kunt u de aangepaste functions.php weer uploaden naar de server op dezelfde plek uiteraard en overschrijf daarmee de oude.

ps.: mocht er wat fout gegaan zijn...als het goed is heb je je reserve kopie nog. Upload deze weer naar je server en overschrijf daarmee de aangepaste en foute php document.

logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop