Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1
  • 2

Onderwerp:

Gebruikersmail geeft foutcode "authentication required" 1 jaar 5 maanden geleden #7

  • Leen
  • Leen's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Geen zorgen voor de dag van morgen
  • Berichten: 4197
  • Ontvangen bedankjes 170
Je heb aangegeven om deze topic te sluiten

Er zijn meerdere back-ups beschikbaar, maar vanuit bedrijfstechnische oogpunt is het niet acceptabel dat ik een verouderde intranet-omgeving ga live zetten om een bug op te sporen. Bovendien heb ik niet bijgehouden wanneer de test via de mailservice is uitgevoerd.
De mail instellingen zijn intensief getest met alle denkbare varianten. De hoster heb ik gevraagd of er een aanpassing moet komen aan hun kant, maar zij leggen alles neer binnen het Joomla platform. Gmail en Hotmail-adressen heb ik geblokkeerd om te registreren als gebruiker; dus hier heb ik geen omkijken naar.

Omdat dit onderwerp nu helaas verzand in het 'probeer dit eens' niveau, stop ik dit onderwerpbinnen het forum. Ik krijg nu waarschijnlijk voorstellen om eerdere stappen te herhalen. Hiervoor heb ik geen tijd beschikbaar. Als work-around kies ik er voor om de gebruikers te informeren via Outlook. Dit werkt wel. Allicht dat met een nieuwe update van Joomla 3 het probleem is verholpen.

Hartelijke dank voor het meedenken!


Dus bij deze heb ik dat voor je gedaan.
M.v.g Leen
Discussie gesloten.
  • Pagina:
  • 1
  • 2
Tijd voor maken pagina: 0.153 seconden
Gemaakt door Kunena
logo mijnjoomlaforum colored puzzle2

MijnJoomlaForum.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project!

Hosted by Otto
Webdesign by Renata
Sitemap

Donatie Knop